Ολόκληρος Ήλιος
Για πρώτη φορά, το σύνολο του Ήλιου φωτογραφήθηκε όλο με τη μία. Αυτό κατέστη δυνατό επειδή οι ​​δύο δορυφόροι STEREO σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο τον παρακολουθούν από αντίθετες πλευρές. Οι δύο δορυφόροι απέκλιναν μεταξύ τους από την εκτόξευσή τους το 2006, δεδομένου ότι ο ένας δορυφόρος περιστρέφεται λίγο πιο κοντά στον Ήλιο από ό,τι ο άλλος.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει σχεδόν το σύνολο του Ήλιου όπως φαινόταν μια συγκεκριμένη μέρα, λίγες μόνο μέρες πριν από τη μέγιστη έκθεση. Το σκοτεινό κενό στο κέντρο έκλεισε εντελώς, και οι STEREO ήταν σε θέση να στείλουν πίσω στη Γη πλήρες εικόνες 360 μοιρών από το πλησιέστερο μας άστρο.

Πλήρες ηλιακές εικόνες είναι χρήσιμες επιστημονικά για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης ταχέως εξελισσόμενων εκλάμψεων, στεμματικές εκπομπές, τσουνάμι και ίνες, ανεξάρτητα από το πού συμβαίνουν στον Ήλιο, καθώς και την παρακολούθηση πολυήμερων ηλιακών κηλίδων και ενεργών περιοχών χωρίς να τις χάσουμε καθώς περιστρέφονται εκτός του οπτικού πεδίου. Ακόμη και αν οι δορυφόροι STEREO θα συνεχίσουν να αποκλίνουν μεταξύ με περίπου 44 μοίρες ανά έτος, ηλιακά όργανα επάνω ή κοντά στη Γη θα παρέχουν μια πλήρης εικόνα του Ήλιου για τα επόμενα χρόνια.