Τι έχει δει το Cassini από τότε που έφτασε στον Κρόνο; Το παραπάνω μουσικό βίντεο παρουσιάζει μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές.

Στην πρώτη ακολουθία time-lapse (00:07), μια κάθετη γραμμή εμφανίζεται και στην πραγματικότητα είναι τα λεπτά δαχτυλίδια του Κρόνου που φαίνονται σχεδόν πλάγια. Σύντομα κάποια από τα φεγγάρια του Κρόνου περνάνε από μπροστά. Η επόμενη ακολουθία (00:11) δείχνει το ασυνήθιστα κυματιστό δακτύλιο-F του Κρόνου που περιορίζεται από τα δύο φεγγάρια βοσκοί που επίσης τον διαταράσσουν. Σύντομα μεγάλο μέρος του εκτεταμένου συστήματος δακτυλίων του Κρόνου αναβοσβήνει, μερικές φορές αντιπαρατίθεται με το μεγαλείο του ίδιου του τεράστιου πλανήτη. Μοτίβα νεφών στον Τιτάνα (00:39) και τον Κρόνο (00:41) επισημαίνονται.

Τα κλιπ από τα flyby αρκετών φεγγαριών του Κρόνου, φαίνονται στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένων των Φοίβη, Μίμα, Επιμηθέα, και Ιαπετού. Σε άλλες ακολουθίες, τα φεγγάρια του Κρόνου φαίνεται να περνούν το ένα το άλλο, καθώς βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο. Το αστρικό πεδίο που φαίνεται από το Cassini πολλές φορές παρεισφρέει από τα φωτεινά περάσματα των φεγγαριών. Το διαστημικό σκάφος Cassini έχει φέρει επανάσταση στην γνώση της ανθρωπότητας για τον Κρόνο και τα φεγγάρια του από το 2004.