Στη Σπηλιά του Λύκου
Το μυστηριώδες μπλε νεφέλωμα ανάκλασης που βρίσκεται στους καταλόγους ως VDB 152 ή Ced 201 είναι πραγματικά πολύ εξασθενημένο. Βρίσκεται στην άκρη του μακρύ σκοτεινού νεφελώματος Barnard 175, σε ένα σκονισμένο σμήνος, το οποίο επίσης ονομάζεται Σπηλιά του Λύκου.

Οι κοσμικές οπτασίες είναι σχεδόν 1.400 έτη φωτός μακριά κατά μήκος του βόρειου μέρους του Γαλαξία στον βασιλικό αστερισμό του Κηφέα. Κοντά στην άκρη ενός μεγάλου μοριακού νέφους, θύλακες διαστρικής σκόνης στην περιοχή μπλοκάρουν το φως από τα αστέρια στο παρασκήνιο ή διαχέουν το φως από το ενσωματωμένο φωτεινό αστέρι δίνοντας στο νεφέλωμα το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του.

Το υπεριώδες φως από το αστέρι επίσης πιστεύεται ότι προκαλεί μια αμυδρή κοκκινωπή φωταύγεια στη σκόνη του νεφελώματος. Αν και αστέρια δημιουργούνται σε μοριακά νέφη, αυτό το αστέρι φαίνεται να περιπλανηθεί τυχαία στην περιοχή, καθώς η μετρημένη ταχύτητά του μέσα στο χώρο είναι πολύ διαφορετική από την ταχύτητα του νέφους. Αυτή η βαθιά τηλεσκοπική εικόνα της περιοχής καλύπτει περίπου 7 έτη φωτός.