Ημέρες του Ήλιου
Από ηλιοστάσιο σε ηλιοστάσιο, αυτή η μεγάλη έκθεση έξι μηνών συμπιέζει τον χρόνο από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2011, σε μια ενιαία θέα.

Η αντισυμβατική εικόνα που ονομάζεται ηλιογράφημα, καταγράφηκε από μια φωτογραφική μηχανή με μέγεθος φακού μιας κεφαλής καρφίτσας που κατασκευάστηκε από ένα πλαστικό ποτήρι ευθυγραμμισμένο με ένα κομμάτι φωτογραφικού χαρτιού. Σταθερή σε ένα μόνο σημείο για το σύνολο της έκθεσης, η απλή κάμερα κατέγραφε συνεχώς την πορεία του ήλιου κάθε ημέρα ως ένα λαμπερό ίχνος στο φωτοευαίσθητο χαρτί. Στην περίπτωση αυτή, η θέση επιλέχθηκε για να κοιτάει έξω πάνω από τους θόλους και τα ραδιοτηλεσκόπια του Παρατηρητηρίου Bayfordbury του Πανεπιστημίου του Hertfordshire.

Τα σκοτεινά κενά στα καθημερινά τόξα προκλήθηκαν από νέφη, ενώ η συνεχής καταγραφή των φωτεινών ιχνών είναι δείγμα του ηλιόλουστο καιρού. Φυσικά, τον Ιούνιο, τα μονοπάτια του Ήλιου αρχίζουν στο υψηλότερο θερινό ηλιοστάσιο του βορείου ημισφαιρίου. Τα μονοπάτια βυθίζονται κάτω στον ουρανό καθώς πλησιάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου. Το περσινό φθινόπωρο ήταν ένα από τα πιο βαλσαμώδη που καταγράφτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς τα πολλά φωτεινά τόξα στο κάτω μέρος αυτής της εικόνας το μαρτυρούν.