Δίας
Πέντε χειροποίητα σκίτσα του Δία χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν αυτόν τον όμορφο επίπεδο λεπτομερή χάρτη των ταραχωδών αέριων νεφών του γιγάντιου πλανήτη. Κατασκευασμένος με χρωματιστά μολύβια στο προσοφθάλμιο ενός τηλεσκοπίου διαμέτρου 16 ιντσών, τα πρωτότυπα σχέδια είναι περίπου 12,5 εκατοστά σε διάμετρο.

Οι διαστάσεις που επίπεδου χάρτη είναι 40×20 εκατοστά. Παρατηρώντας σε διαφορετικές ημερομηνίες, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2011, ο αστρονομικός καλλιτέχνης Fred Burgeot βασίστηκε στην περιστροφή του Δία για να καλύψει την πλήρη περιφέρεια του πλανήτη. Ο digital animator Pascal Chauvet μετέτρεψε τα σχέδια του Burgeot σε ένα ενδιαφέρον βίντεο, συνθέτοντας μια τηλεσκοπική θέα της περιστροφής του πλανήτη με κλίση και κατάλληλη φάση για τις παρατηρώντας ημερομηνίες.

Το βίντεο περιλαμβάνει τα φεγγάρια του Γαλιλαίου να κινούνται κατά μήκος των τροχιών τους, ξεκινώντας με τον Γανυμήδη και την Ιώ ρίχνοντας τις σκιές τους καθώς γλιστρούν μπροστά από τον Δία, και ακολουθούν η Ευρώπη και η Καλλιστώ περνώντας πίσω από τον πλανήτη.