Νεφέλωμα Δαχτυλίδι
Φτιαγμένο με στενής και ευρείας μπάντας φίλτρα, αυτό το πολύχρωμο κοσμικό αποτύπωμα καλύπτει ένα οπτικό πεδίο με περίπου το μέγεθος του γεμάτου φεγγαριού εντός των ορίων του αστερισμό του Κύκνου.

Τονίζει τη φωτεινή άκρη ενός νεφελώματος που μοιάζει με δαχτυλίδι και εντοπίζεται από τη λάμψη του ιονισμένου υδρογόνου και του οξυγόνου. Ενσωματωμένο στα διαστρικά νέφη αερίου και σκόνης της περιοχής, τα πολύπλοκα, λαμπερά τόξα είναι τμήματα φυσαλίδων ή κοχυλιών υλικού που σαρώθηκαν από τον άνεμο του αστεριού Wolf-Rayet WR 134, το λαμπρότερο αστέρι κοντά στο κέντρο του κάδρου.

Εκτιμήσεις της απόστασης θέτουν το WR 134 σε περίπου 6.000 έτη φωτός μακριά, κάνοντας το κάδρο πάνω από 50 έτη φωτός σε πλάτος. Αποβάλλοντας τα εξωτερικά τους στρώματα σε ισχυρούς αστρικούς ανέμους, τα τεράστια Wolf-Rayet αστέρια καίνε όλα τα πυρηνικά τους καύσιμα με γρήγορο ρυθμό και τελειώνουν αυτό το τελικό στάδιο αυτή της μαζικής εξέλιξης σε μια θεαματική έκρηξη σουπερνόβα. Οι αστρικοί άνεμοι και η τελική σουπερνόβα εμπλουτίζουν το διαστρικό υλικό με βαριά στοιχεία που μπορούν να ενσωματωθούν σε μελλοντικές γενεές άστρων.