Στη Σκιά των Δακτυλίων του Κρόνου
Ένα ρομπότ της ανθρωπότητας σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο κατέγραψε αυτή την καταπληκτική θέα. Αυτό το ρομπότ, βέβαια, είναι το διαστημικό σκάφος Cassini, ενώ η νέα καταπληκτική θέα περιλαμβάνει ένα λαμπρό φεγγάρι, λεπτούς δακτυλίους, παράδοξα σπασμένα σύννεφα, και στραβωμένες σκιές.

Ο Τιτάνας, το μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου, εμφανίζεται πάνω από ένα μαύρισμα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως είναι συνεχώς τυλιγμένο σε πυκνά νέφη. Οι δακτύλιοι του Κρόνου φαίνονται ως μια λεπτή γραμμή επειδή είναι τόσο επίπεδοι και φωτογραφήθηκαν σχεδόν σε άκρη. Οι λεπτομέρειες των δακτυλίων του Κρόνου είναι επομένως καλύτερα ορατές στις σκοτεινές σκιές των δαχτυλιδιών στις κορυφές των νεφών του γιγαντιαίου πλανήτη.

Από τη στιγμή που τα σωματίδια των δακτυλίων περιστρέφονται σε τροχιά στο ίδιο επίπεδο με τον Τιτάνα, φαίνεται να σουβλίζουν το φεγγάρι στο προσκήνιο. Στο ανώτερο ημισφαίριο του Κρόνου, τα νέφη εμφανίζουν πολλές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου βυθισμάτων σε πολύ φωτεινές ζώνες που υποδεικνύουν διαταραχές σε ρεύματα μεγάλου υψόμετρου. Πρόσφατες ακριβείς μετρήσεις του πόσο λυγίζει ο Τιτάνας, καθώς περιφέρεται γύρω από τον Κρόνο υπαινίσσονται ότι απέραντοι ωκεανοί νερού μπορεί να υπάρχουν βαθιά στο υπέδαφός του.