Κρατήρας Stickney
Ο κρατήρας Stickney, ο μεγαλύτερος κρατήρας του φεγγαριού του Άρη, Φόβου, ονομάστηκε εκ μέρους της Chloe Angeline Stickney Hall, μαθηματικός και σύζυγος του αστρονόμου Asaph Hall. Ο Asaph Hall ανακάλυψε και τα δύο φεγγάρια του Κόκκινου Πλανήτη το 1877.

Με πάνω από 9 χιλιόμετρα πλάτος, ο Stickney είναι σχεδόν το ήμισυ της διαμέτρου του Φόβου μόνος του, τόσος μεγάλος που ο αντίκτυπος από την πρόσκρουση σχεδόν κατέστρεψε το μικρό φεγγάρι. Αυτή η εκπληκτική, έγχρωμη εικόνα του Stickney και της γύρω περιοχής καταγράφηκε από την κάμερα HiRISE στο σκάφος Mars Reconnaissance Orbiter καθώς πέρασε στα περίπου έξι χιλιάδες χιλιόμετρα από το Φόβο το Μάρτιο του 2008.

Αν και η βαρύτητα στην επιφάνεια του Φόβου είναι μικρότερη κατά 1000 φορές από τη βαρύτητα της Γης, οι γραμμώσεις δείχνουν ότι χαλαρό υλικό γλίστρησε κάτω από το εσωτερικό των τειχών του κρατήρα κατά την πάροδο του χρόνου. Οι φωτεινές μπλε περιοχές κοντά στο χείλος του κρατήρα θα μπορούσαν να υποδεικνύουν μια σχετικά πρόσφατα εκτεθειμένη επιφάνεια. Η προέλευση των περίεργων αυλακιών κατά μήκος της επιφάνειας είναι μυστηριώδης, αλλά μπορεί να σχετίζεται με τον σχηματισμό του κρατήρα.