Τα Πρώτα Σημάδια Διαδρομής του Curiosity στον Άρη
Αυτό το 360 μοιρών πανόραμα παρουσιάζει στοιχεία ενός επιτυχημένου πρώτου test drive για το rover Curiosity της NASA. Στις 22 του Αυγούστου 2012, το rover έκανε την πρώτη του κίνηση, πήγε προς τα εμπρός περίπου 4,5 μέτρα, περιστράφηκε 120 μοίρες και στη συνέχεια έκανε αναστροφή περίπου 2,5 μέτρα. Το Curiosity είναι περίπου 6 μέτρα από το σημείο της προσγείωσης που τώρα ονομάζεται Bradbury Landing.

Ορατά στην εικόνα είναι τα πρώτα σημάδια από τους τροχούς του ρόβερ. Ένας μικρός βράχος 9 εκατοστών μπορεί να φανεί στο σημείο που ξεκίνησε η οδήγηση, ο οποίος λένε οι μηχανικοί ήταν εν μέρει κάτω από έναν από τους πίσω τροχούς. Καθαρά σημάδια που άφησε η φάση καθόδου του ρόβερ κατά τη διάρκεια της προσγείωσης μπορούν να φανούν προς τα αριστερά και δεξιά από τα ίχνη των τροχών. Οι χαμηλότερες πλαγιές του όρους Sharp είναι ορατές στην κορυφή της εικόνας, κοντά στο κέντρο.

Αυτό το μωσαϊκό από την Navigation camera του ρόβερ αποτελείται από 23 πλήρης ανάλυσης καρέ, που εμφανίζονται σε μια κυλινδρική προβολή.